Weboldalkeszites Ideio

Weboldakészítés

A weboldal az egyik legalapvetőbb interakciós pont a potenciális ügyfeleiddel.

Nemzetközi és modern trendekhez igazodva letisztult és működőképes weboldalakat tervezünk. Nem mindegy, hogy csak átgörgetnek az oldalon, vagy el is olvassák a tartalmát. Igyekszünk a megjelenés mellett a funkcionalitására is összpontosítani. A fő cél, hogy a megfelelő információt a megfelelő helyen eljuttassuk a megfelelő célközönségnek.

Tanácstalan vagy, hogyan indulj neki? Segítünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbb megoldást, weboldalfelépítést és funkciókat. Folyamatosan kommunikálni fogunk, hogy a lehető legjobban elősegítse majd a vállalkozásod.

Responsive-IDEIO-2

Webes megoldások

Weboldal tulajdonságok

Erőteljes CMS rendszer

Vedd át a weboldalad teljes irányítását! Könnyen kezelhető felületet biztosítunk, amiben a szerkesztés és tartalomfeltöltés is intuitív lesz számodra.

E-shop

Áruld a terméked egyidejűleg weboldaladon, okostelefonon és a közösségi oldalon. Könnyen kezelhető webshop megoldásokat is kínálunk. Igyekszünk a legtöbb modern megoldást implementálni az oldalba.

Blogolás

Szeretnél blogolni, vagy egy magazint menedzselni? A legjobb megoldásokat tudjuk neked biztosítani!

Közösségi oldal

Növeld meg a weboldalad nézettségét a Facebook vagy egyéb oldallal összekötött rendszernek köszönhetően.

Biztonság

Igyekszünk olyan CMS rendszert alkalmazni, mely biztonsági szempontból a legfejlettebb megoldásokat biztosítja számodra. Nem kell aggódnod spamolástól, támadásoktól a weboldalra.

Analitika

Szeretnéd látni, hányan látogatnak a weboldaladra? Esélyed nyílik látni a látogatottsági statisztikákat, valamint milyen kulcsszavak érdeklik az embereket. Ezek után könnyebbé válik a fizetett hirdetés menedzselése is.

1 : 1 iskoláztatás

Az összes weboldal után iskolázási lehetőséget nyújtunk neked. Átadunk minden fontos adatot, információt és online vagy személyes tréning keretén belül megismertetjük veled a weboldalad minden fontos elemét. Biztos lehetsz benne, hogy a tréning befejeztével már te is tudod menedzselni az oldalad alapvető funkcióit.

Fejlesztések

Szükség esetén, amikor már semmilyen egyéb bevált módszerrel nem megoldható a vevő igénye, fejlesztőkkel is felvesszük a kapcsolatot és igyekszünk a lehető legjobb megoldást nyújtani.

Reszponzív dizájn

Szép és letisztult dizájn hívei vagyunk, amit persze implementálni kell az okoseszközök világában. Manapság a mobilok és tabletek korszakában szükséges alkalmazkodó nézetet is biztosítani a weboldalnak. Ezért az általunk tervezett oldalaknak külön tervezzük meg a tabletes és mobilos megjelenését is. Köszönhetően a folyékony megoldásoknak, az oldal automatikusan fog alkalmazkodni az egyes nézetekhez.

SEO (Search Engine Optimization)

Keresőoptimalizálást is végzünk az oldalon, így rövid időn belül és könnyedén organikus látogatottságra tehetsz szert. Az optimalizálás segít a keresőmotorban (pl. Google) kiemelkedő helyen szerepelni, valamint az oldalon fellelhető elemeket helyes kódsorral látja el a weboldalad szövegének kereshetősége érdekében.

Weboldalkészítés lépései

Munkafolyamat

Mobile IDEIO2
 • 1

  Felmérni a kliens üzleti elhelyezkedését, terveit és céljait

 • 2

  Konkurencia feltérképezése

 • 3

  Javaslat adása a weboldal kinézetét és funkcióit illetően

 • 4

  Igény szerint grafikai vázlatot készíteni a weboldalról

 • 5

  Tartalomgyártás (grafikák, szövegek, egyéb tartalmi elemek)

 • 6

  Grafikai felépítése az oldalnak

 • 7

  Funkciók beépítése és működőképessé hozása

 • 8

  Reszponzív megjelenés létrehozása

 • 9

  Tesztelése az oldalnak

 • 10

  Weboldal keresőoptimalizálás

 • 11

  Weboldal indítása

 • 12

  Teljes analízis és változtatások végrehajtása, fordítás

 • 13

  Optimalizáció

GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

 1. Szükségem van weboldalra speciális igények vagy márka követelmények miatt
 2. Elmaradtam a versenytársaktól
 3. Nem érted el a kitűzött céljaid
 4. Nem éred el a célközönséged
 5. A weboldalam régimódi, újítani szeretnék
 6. Az online térben is szeretnék mozogni
 7. Szeretném még több embernek bemutatni termékem, szolgáltatásom
 8. Van egy remek hobbim, de rajtam kívül nem tud róla senki
 9. Saját portfólióm szeretném bemutatni
 10. A jövő kulcsfontos elemévé vált

Ez nagyon változó, fontos figyelembe venni mennyi tartalom áll rendelkezésre a klienstől, milyen stratégia szerint készül a weboldal, mennyi új funkció kerül beépítésre, hány nyelven lesz elérhető az oldal, stb. Átlagosan egy egyszerű céges weboldal elkészítési ideje 1 hónap körül mozog.

Amennyiben már rendelkezel céges arculattal, akkor ahhoz szükséges logót, kézikönyvet, valamint bemutatkozó szöveget fogjuk tőled kérni. Kezdésnél a tárhelyszolgáltatót kiválasszuk neked, valamint elintézzük a domain címet is a weboldalhoz. Ezt követően folyamatosan kommunikálunk veled és kérni fogunk minden szükséges tartalmi elemet, ami rendelkezésedre áll. A további tartalomgyártás már elvállaljuk helyetted, legyen az szövegek, valamint grafikák. Alapvető tartalmi elemek mellé igényelheted további szolgáltatásainkat, hogy a lehető legkreatívabb weboldal legyen a végeredmény.

Ahogy a kreatív és egyedi munkánál is nehéz árat belőni, így a weboldalkészítés során a változatos munka miatt is változik a végső ár. Törekszünk a legköltséghatékonyabb módon elkészíteni számodra a weboldalt. Minőségi munkához pedig idő, tapasztalat és kreativitás szükséges, ezért ezzel átlagosan az ár is párhuzamosan növekszik. Rejtett költségek viszont nincsenek, a munka elején minden fontos költséget felvázolunk!