IDEIO Lampak

Fotózás
Videózás

IDEIO Kameras
IDEIO Fotos

„Készíts egy képet, fagyaszd le az időt egy pillanatra és kiderül, hogy milyen részletgazdag világban élünk!”

Arra törekszünk, hogy jobban megértsünk Téged és a vállalkozásod. Olyan képeket és videókat készítünk, melyek segítik még jobban vizualizálni ötleteid, termékeid és szolgáltatásod. Segítünk elérni marketing és privát céljaid! Speciális fotózási és videózási szolgáltatást kínálunk számodra, valamint törekszünk a remek vizuális megjelenítésre, érzelmek felkeltésére. Rendelkezésünkre állnak a legfontosabb technikai eszközök, de folyamatosan fejlesszük a gépparkot, felszerelésünket.

IDEIO Softbox

Pár ötlet, mikor lehet szükséged professzionális fotózásra / videózásra:

 • Rendezvények és események

 • Céges események és vállalat

 • Professzionális portréfotózás

 • Termékek vagy szolgáltatás

 • Épület és táj

 • Reklámkészítés

 • Közösségi oldalra

 • Sport és akció

 • Interjúk

 • Életstílus/Emberek

 • Kisfilmek készítése

IDEIO Vakuk
IDEIO Camera

Fotózás

Igyekszünk digitális élményt nyújtani, rendkívüli fotók létrehozásával. Nagy figyelmet fordítunk a marketing céljaid elérésére.

Retusálás

A képeid új szintre emeljük! Képszerkesztés, portré retusálás, hirdetésre előkészítés, mindenben segítünk. Legtöbb esetben RAW (nyers) képekkel dolgozunk, melyből a lehető legtöbb részlet nyerhető ki, legyen szó fényekről, színekről, vagy egyéb részletekről.

Szerkesztés

Különféle szerkesztési szolgáltatást tudunk nyújtani, legyen szó lenyűgöző látványterv készítéséről, vagy fotókollázsok készítéséről, esetleg a kép különféle részeit szeretnéd módosítani, szinte bármint megoldunk.

IDEIO Szek
IDEIO Clapper

Videók

A kreatív csapatunk a videókból is kihozza a maximumot! Azon fáradozunk, hogy a lehető leglátványosabb mozgóképet alkossuk meg számodra. Szeretnél vállalati bemutatót, vagy egy magyarázó videót készíteni? Vedd fel velünk a kapcsolatot.

Videóvágás

A legmodernebb szoftvert és tudást alkalmazva fogjuk számodra megvágni és színezni a videókat, ismerjük a legújabb vágási trendeket és effekteket, legyen szó reklámról, zenei klipről vagy filmről.

Koncepció

A fotózás és videózás mellett, kezdeti koncepció és tanácsadási szolgáltatásokat is nyújtunk. Segítünk neked az ötleteid tovább gondolásában és átültetésében a projektbe.

IDEIO Dron
IDEIO Studio

Igen! A fotózás és videózás lehet mindenki számára öröm, valamint kiváló hobbiként is felfogható. Ennek ellenére, ha szeretnéd felgyorsítani a folyamatot, mi már sok éves tapasztalattal rendelkezünk, ami a technikát, szoftvereket és beállításokat illeti, valamint rendelkezünk a hozzá szükséges technikai felszereltséggel is (pl. fények, vakuk, állványok, softbox, elektronikus stabilizátor, mikrofonok, objektívek, stb.).