IDEIO

Kreativitás és stratégia metszéspontja

Az IDEIO - Creative Studio egy teljes körű szolgáltatást nyújtó digitális ügynökség Szlovákián. Szakterületünk a digitális grafika, márkaépítés és digitális marketing a kis- és középvállalkozásoknak, valamint nagyobb és nemzetközi vállalatoknak is kínálunk remek megoldásokat.

IDEIOSymbol
About Us 02
Main Bubble

Jövőképünk

Célunk az, a vállalkozások és egyének hírnevét, hatékonyságát és jövedelmezőségét növeljük az egész világon támogató, erőteljes, költséghatékony és modern marketing szolgáltatások nyújtásával. Biztosak vagyunk benne, hogy helyileg, de akár világszerte is elismertté válhat mindenki!

Küldetésünk

Olyan megoldásra fókuszálunk, mely elősegíti ügyfeleink értékes elhelyezkedését és sikerességét a piacon, de akár az életben is. Ezt igyekszünk kiemelkedő grafikai tervezéssel elősegíteni!

Értékünk

Igyekszünk a legmodernebb trendeknek megfelelni, kreatív megoldásokat kínálni. Kapcsolatfenntartás nem ér véget a munka befejeztével, folyamatos együttműködés hívei vagyunk. Szeretnénk, ha az ügyfél elégedetten távozna tőlünk.

Megalakulásunk rövid története

Az egész a számítógépes grafika iránt való rajongással kezdődött!

Fiatalkori érdeklődést kísérte a hobbi jellegű kísérletezés és tanulás. Fényképszerkesztés, grafikai alkotások, házi kisvideók szerkesztése, animációk tömkelege egészítette ki a fiatalkori egyéni vagy baráti szórakozás egy részét. Később sikerült ezt a tudást kamatoztatni minden egyéb szakterületen (pl. suliban is). Legyen az középiskola, egyetem, a kreatív munkák iránti vonzalom nem szűnt meg, sőt sok esetben elősegítette a tanulmányokat és az „életben maradást”.
Bármilyen szakmában vagyunk, a kreatív munka elengedhetetlen része a fennmaradásnak. A kreatív tudás felhasználása mellett döntöttünk, valamint ennek kamatoztatásán. Kihasználva a tudást, szeretnénk, ha TE is ki tudnád használni a kreativitás adta lehetőségeket.
Ezért jött létre az IDEIO kreatív stúdió. Szolgáltatásunkkal szeretnénk hozzájárulni a TE SIKEREDHEZ is!

Grafikai programok
Weboldakészítés
Fotózás - videózás
Videószerkesztés
3D grafika
Motion graphics
Reklámok - Marketing
Közösségi oldalak

Grafika

Weboldal

Fotó - Videó

3D

Animáció

Média

GYIK

Kérdés - Válasz

Természetesen az oldalon említett munkatípusok a prioritás, de amennyiben hasonló jellegű munkáról lenne szó, igyekszünk abban is segíteni. Elég széles tartományt lefednek a felsorolt elemek, így valószínűleg tudunk Neked segíteni!

Az évek során már kialakultak hozzávetőleges árak az egyes munkákhoz, de azok inkább tájékoztató jellegűek. Minden munka eltérő, ezért változó a projekt díjazása. Közös megbeszélés és egyeztetés után, miután megismertük a projekted, kerül kiküldésre a részletes árajánlat. Rejtett költségek nincsenek, az árajánlatnál minden lehetséges költség feltüntetésre kerül.
Óradíjjal nem szoktunk számolni, mivel a munka változó és minél ügyesebben végzünk vele, annál hamarabb kapod meg Te is a projekted.

A projekt komplexitásához alakítjuk a rajta dolgozó csapat létszámát. Amennyiben már nem elég egy-két személy a feladat megoldására, kiszervezzük a munkát. Remek partnereink vannak, akik ugyanúgy minőségi munkát végeznek a szakmájukban!
Előfordulhat olyan eset is, hogy személyeket szerepeltetni szükséges, például fotón vagy reklámvideóban. Erre az esetre is tudunk beszervezni embereket, segítünk felvenni a kapcsolatot a megfelelő személlyel.

Az oldalon több helyen, például a felső menüben is megtalálhatóak a szolgáltatások részletesebb leírása. Amennyiben nem találod amit keresel, bátran kérdezz meg minket. Igyekszünk minden kérdésedre válaszolni!

Kapcsolat

Kérdezz bátran!