Számítógépes

Grafika

Arculattervezés

Design2
arculat

Arculattervezés

Egy vállalkozás vagy egyén egy egyedi, különleges stílusú és színvilágú megjelenéssel tud kitűnni még erőteljesebben. Legyen az logó, nyomtatott vagy digitális megjelenés, céges eszközök, reklámok, egyéb tárgyi eszközök, dekorációk, az egységes megjelenésnek egyértelműen felismerhetővé kell tennie a céget. Törj ki a rengetegből!

illusztracio

Illusztráció

Egyedi megoldásaid szeretnéd szemléltetni a közönséggel, vagy csak elképzelésed szeretnéd viszontlátni digitális formában? Küszködsz valaminek a megrajzolásán? Ebben is segítünk.

DTP-grafika

DTP grafika

A digitális világból kicsit kilépve, nyomtatott formájú megoldásokat is nyújtunk. Legyen szó névjegykártyáról, szórólapról, plakátról, billboard-ról vagy egyéb nyomtatott dologról, állunk elébe!

Amiben segíthetünk

Grafikus szolgáltatások

Logótervezés

Az első vázlattól egészen a végső változatig. Friss technikákkal és ötletekkel létrehozunk számodra egy egyedi logót. Igény esetén pedig logó kézikönyvet is nyújthatunk mellé.

Marketing megoldások

Lehetsz nagy vállalkozás, vagy startup cég, segítünk a felmérni és véghez vinni a céljaid. Arculatépítés, online kommunikáció, hirdetések, nyomtatványok, mindenben rendelkezésedre állunk!

Digitális grafikák

Minden amit a képernyőn látsz, a digitális világ része. Létrehozzuk számodra a lehető legjobb vizuális megjelenést, legyen szó grafikáról, képről, felhasználói felületről, stb.

Online reklámok

Manapság elkerülhetetlen, hogy online térben is hirdesd magad. Ismerjük a legújabb trendeket, ezért bátran fordulj hozzánk.

Vektor grafika

Minden létrehozott alkotást szuper sima vektorgrafikával hozzuk létre. Ez lehetővé teszi a legjobb nyomtatási minőség elérését. Képesek vagyunk megváltoztatni a színeket és formákat, jóval azután, hogy befejeztük a projektet!

Digitalizáció

Akár egy jó fotóról, vagy szalvétára rajzolt ötletről van szó, újra rajzoljuk neked sima vektorgrafikával.

Újratervezés

Fel szeretnéd újítani az elavult céges arculatod, vagy újra terveztetnél egy logót nálunk? Fókuszálni fogunk a tökéletes harmóniára az új koncepció, valamint a régi márka jellegzetességei közt.

Nyomtatott grafika

Minden létrehozott alkotást szuper sima vektorgrafikával hozzuk létre. Ez lehetővé teszi a legjobb nyomtatási minőség elérését. Képesek vagyunk megváltoztatni a színeket és formákat, jóval azután, hogy befejeztük a projektet!

Kézhezvétel

A legtöbb munkát a lehető legjobb formátumokban kézbesítjük, teljes magyarázattal, valamint személyes segítséget is lehet igényelni. Szívesen válaszolunk kérdéseidre!

Branding folyamata

Kezdő lépések

Egyedi név és domain ellenőrzés

A megfelelő név kiválasztása is sikerre viheti a vállalkozást. A célközönség könnyen megjegyzi, megszeretheti. Szükséges viszont felmérni a konkurenciát is, létezik-e hasonló nevű márka, valamint van-e szabad domain cím erre a névre.
Direction Arrows
1. lépés

Összekötni a nevet a márkával

Fontos hogy kiegészítsék egymást, a név mindig az első amit kiküldünk a potenciális vevő felé.
Direction Arrows
2. lépés

Logótervezés és arculat felépítése

Logó a legalapvetőbb kommunikációs egysége a vállalkozásnak. Funkciója, hogy egyértelműen elkülönítse a vállalkozásod a konkurenciától. Pont ezek miatt a logótervezés komplex folyamat, a tervezésnél oda kell figyelni a felhasználhatóságra is. A márka vizuális megjelenéséhez társul az arculati megjelenés, melyhez létrehozunk egy komplett cégi dizájn kézikönyvet.
Direction Arrows
3. lépés

Rebranding

Előfordul olyan eset, amikor már rendelkezel egy régi arculattal, de szeretnél még magasabb pozíciót elérni a piacon. Feltérképezzük a jelenlegi vállalkozásod és segítünk lépésről lépésre felépíteni az új arculatot.
Extra

GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

  1. Hiányzik az összhang a márkádban, beleértve a webhelyedet, a közösségi média csatornáit stb.
  2. Segítségre van szükséged a célközönség meghatározásában és elérésében
  3. Segítségre van szükséged a márkád megfelelő stratégiáinak meghatározásában, a láthatóság és a bevétel növelése érdekében
  4. Épp most kezdtél és segítségre van szükséged a logó tervezésében, a márka megnyilvánulásában, a küldetésében és még sok másban ahhoz, hogy a márkád sikeresen pozicionáld
  5. Növelni szeretnéd az online jelenléted a közösségi média csatornáin, az e-mailes marketingen, a blogokon és egyebeken keresztül, hogy elérd célcsoportod
  6. A márkád fejlődött, és segítségre van szükséged az új márkaépítéshez, hogy biztosan elérhesd a megfelelő közönséget a megfelelő üzenetküldéssel

Rendelkezünk már a szakmában olyan tapasztalatokkal, amiket sokszor nehezen, vagy sok idő elteltével tudsz megszerezni. Folyamatos tanulás, önképzés és a trendek figyelése jellemzi a mindennapjainkat. Az egyes munkákhoz hozzácsatoljuk a hasonló feladatok elvégzésénél is szerzett tapasztalatainkat, hogy a lehető legmegfelelőbb tervet tudjuk neked adni. Ezeknek összessége egy csomó időt és költséget spórol meg számodra.

Egyszerűség mögött a háttérben sokszor komoly stratégia lapul. A tervezésnél figyelembe vesszük a logótervezés szabályait, a cég arculatát, céljait, digitális valamint nyomtatott formában is a praktikusságot. Több platformra készül egy logó, ezért fontos, hogy mindenhol tökéletesen mutasson. Előfordulhat, hogy a logót 3D-ben szeretnénk ábrázolni, vagy animálni videóhoz, így erre az eshetőségre is kell gondolnunk. A forma mellett pedig a színvilága is jelentős, ezért a standard színpalettával dolgozunk. Digitális, valamint nyomtatott formában is egyeznie kell a színvilágnak.

Tartalmazza a márkád arculatának megjelenési és formai alapelveit, kommunikációs szabályait, előírásokat. Ilyenek például a logó, betűtípus, színek, példák a színek használatára, monogram, logó használatának szabályai, védjegy információk, nyomtatott dolgok (pl. levélpapír, névjegykártya) megjelenése, hirdetések formai követelménye, kiállítások megjelenése, csomagolás formái, termék azonosítása és egy csomó más fontos leírás.